Genel Bilgiler

İç Mekanlara Mermer Tasarım ve Uygulamaları

İç Mekanlara Mermer Tasarım

Merhabalar, İç Mekanlara Mermer Tasarım ve Uygulamaları başlıklı yazımıza birlikte göz atalım.

Mermer işine her birimiz farklı zamanlarda farklı şartlarda farklı coğrafyalarda başladık ama hepimizin ortak bir yanı var, yaptığımız işi ve uğraştığımız doğal cevheri çok seviyoruz. Sabah kalktığınızda işe gitmeniz gerektiğini tiksintiyle düşünmediğinizde, hatta tam tersi. Bu sebeple iç mekân tasarımında mermer kullanımından söz edeceğiz.

Günümüzde ortalama mermer fiyatı metrekare başına oldukça değişkenlik gösterebiliyor bu o mermerin nereden hangi şartlar altında çıkartılıp nerede hangi teknoloji ile işlendiği renk seleksiyon özellikleri, yüzey işlemleri için gerekli ek katkı ürünleri isteyip istemediği gibi durumlar ile değişkenliği oluşturuyor. Yani nihai fiyat, kaliteye, boyuta göre kesme işlerine ve elbette mermerin tipine göre değişkenlik gösteriyor. Sizlerde tüm bu değişkenleri değerlendirerek istediğiniz ürünleri alternatif modelleri seçerek tercihinizi yapabiliyorsunuz.

İç Mekanlara Mermer Tasarım ve Uygulamaları

Peki uygulaması nasıl oluyor? Mermerinizi seçip modelinize ölçüsüne yüzey işlemlerine karar verdikten sonra sektörümüz çalışanlarının profesyonelliği işlerine olan tutkuları ile teknolojinin birleşmesi ile hayallerinizdeki o harika tasarımlara objelere uygulamalara sizlere teslim etmek kalıyor. Özetle siz sadece seçiyorsunuz bizde yapıyoruz.